5 Tips about китайските ПЧИ You Can Use TodayПари, спечелени благодарение на вашата експлоатация, примирение и безропотност. Днес законите са безсилни пред жаждата за трупане на печалби. Днес законите важат и се прилагат само и единствено спрямо вас. Вие сте превърнати в оръдия за трупане на печалби, които трябва да работят, докато умрат, и ако се разболеят биват изхвърлени на бунището на капитализма.

По изчисления на ръководството на БНТ, в рамките на десет години ще бъде обхванато цялото болно българско население, така щото нито един българин да не остане без лечебен видеоклип и този видеоклип да не бъде излъчен по телевизията.

Удивително е как тези безропотни и тъпи маси не успяват да разберат как сами бетонират своето робско положение, доброволно, и дори с благодарност за предоставената им възможност. Ако наемният труд е условието за натрупването на нашия капитал, то кредитните пари са гаранцията – застраховката, – че този труд ще ни принадлежи во веки веков. Всеки лев, който ние влагаме в банките, които притежаваме, изисква лихва – лихва която може да се получи единствено чрез труд. Труд, чиято цена определяме ние, така както определяме и лихвата.

Другари! Нима вярвате, че е възможно всички да живеят нормално, когато единствената цел е да се трупат печалби за сметка на някой друг? Когато стремежът е да се печели все повече и повече за нечия чужда сметка? Стремежът към печалба е стремеж към ограбване, към използване на чуждото за собствено удоволствие и наслади. Днес печалбите са съсредоточени в малко на брой хора – намирате ли това за справедливо?

Защо смятате, че държавата може да управлява тези дейности по-добре от частника, който защитава своите собствени интереси и така прави всичко, за да трупа печалба? На нас ни е необходим растеж, растежът идва от увеличаването на печалбата на бизнеса и облагането му с едни разумни данъци, около които сме постигнали консенсус. Ако ВиК стане държавна, приходите от данъците на концесионера ще секнат – какво от това, че може да поевтинее водата? – същото е и с другите сфери. Защо да субсидираме БДЖ, Топлофикация или която и да е друга фирма и така да осигуряваме изкуствено занижени цени на услугите за населението – това е пагубно. Разбирате ли, пагубно. Всяка една социална функция е пагубна за държавата, всяка една.

Затова аз като разказвач, съм длъжен да ви забраня да четете написаното по-долу, но ще го напиша за да не ме обвинят разни псевдо-демократи, че нарушавам свободата на словото:

Как се случи така, че в епохата на най-бурното развитие на науката и техниката, когато физическият човешки труд става все по-малко необходим, когато машините са на път да изместят човека от всяка една дейност свързана с физическо усилие, когато има излишък от хранителни продукти и всякакви битови стоки, как се случи така, че именно в този век на прогреса, голяма част от човечеството се оказа излишна, превърна се в тежест на системата?

Бездомните кучета у нас се ползват с привилегии, с които малка част от техните европейски кучешки приятели биха могли да се похвалят – могат да се разхождат свободно във всеки парк, могат да си играят на всяка детска площадка, Франция да влизат във всеки пясъчник и да го ползват за тоалетна.

Но, приятели, не правете тази грешка, която аз направих, не си купувайте имот в България, не стъпвайте там, не правете бизнес и избягвайте каквито и да е контакти с българи. Защото от другата страна на везната натежава неумолимо простотията на българския народ. Простотия убийствена, отчайваща, неизмерима, ужасяваща, всеобхватна, опасна , неумолима, потресаваща!…

Безкрайна е тяхната наглост, не стига, че са използвали част от парите не по предназначение, а за различни социални придобивки, за които

А Гърция е едва ли не гордиевият възел на съвременния свят. И тук аз виждам корумпирането на разума на българската младеж.

Тези капиталистически изроди успяха да внесат раздор и в обикновеното семейство. Те разделиха децата от родителите им, отчуждиха ги, принуждавайки родителите да работят все повече и повече, за все по-малко и по-малко пари, за да могат да изхранват децата си, а в същото време, чрез принадлежащите им масмедии засилиха първичните инстинкти на подрастващите, удовлетворението на които се превърна в цел на най-творческата част от живота им.

Скоро по улиците ще кънтят скандиранията на стачкуващите, скоро синдикатите ще се възродят, а това което сте заграбили със хитрост и лукавство, чрез престъпване на закона или купуването му, ще ви бъде отнето, а вие ще бъдете хвърлени в затвора, където ви е мястото. Смърт на капитализма, Свобода на Народа.

Горд съм да обявя пред вас, че ние ще инвестираме огромни средства във развитието на вашата енергетика. Договорихме откриването на най-голямата фабрика в Европа за производство на свещи, която ще се изгради от Дженерал Електрик на ваша територия, а именно в Северозападнала България и ще даде хляб и светлина не само на вас, но и на цяла Европа, а защо не и на Азия.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 Tips about китайските ПЧИ You Can Use Today”

Leave a Reply

Gravatar